De ontvangstbalie kan  u ten alle tijden raadplegen met alle info over het huis, de omgeving en de activiteiten,... U vindt hier ook alle praktische informatie op zoals de noodnummers, handleidingen, dichtsbijzijnde winkels, bakkers, weerbericht,.. Via een eenvoudige link staat u direct in verbinding met de huiseigenaren die u altijd graag verder helpen.

Indien u wenst organiseren wij een aantal activiteiten in het huis of in de buurt. Onder “Extra Services” vindt u een aantal activiteiten die wij graag voor u organiseren.

Voor het huis is een ruime parking voorzien. Er is een speeltuig buiten voor de kinderen en binnen zijn er ook een aantal spelen zoals een pooltafel en voetbaltafel, gezelschapsspelen, ook voor de kleine kindjes is er speelgoed aanwezigen. U kan gratis gebruik maken van WIFI, satelliet TV, internetradio en sauna. Voor de regendagen zijn er verschillende DVD's ter beschikking.

Kortom Canahome is de plaats om samen met uw familie of vrienden te genieten van alle rust die de omgeving te bieden heeft of juist een actieve vakantie door te brengen. Vielsalm is immers de bestemming bij uitstek, zowel om te ontspannen als om actief te zijn. Deze streek, met haar ongerepte natuur, laat U via bewegwijzerde wandel-fietspaden, de natuurlijke en architecturale rijkdommen ontdekken.


Gelijkvloers

Inkomhal

Toilet : 2 aparte toiletten.

Badkamer  met douche en toilet.

Ruime eetkamer  met uitzicht op eindeloze weilanden.

Keuken : Ruime volledig ingerichte keuken voorzien van vitro-keramische kookplaten (5 pitten), stoomoven/oven, 2 koelkasten, 1 diepvriezer, 2 magnetrons, 2 vaatwassers, koffiezet,...

Salon met toegang tot het terras, flatscreen-TV, satelliet TV, ...

Ontspanningsruimte: om vrienden uit te dagen met een spelletje biljart..., ook voorzien van speelgoed voor kleine kinderen.

 

Etage

2x Slaapkamers   : 2 persoonskamer met douche en wastafel.

4x Slaapkamers   : 2 peroonskamer met wastafel.

3x Slaapkamers   : 6 persoonskamer met 3 stapelbedden en dubbele wastafel.

2x Badkamer   : 2 apparte douches, 2 afzonderlijke toiletten en dubbele wastafel.

Seminarie ruimte   : voorzien van draadloos netwerk.

Welnessruimte    met sauna, douche en ligstoelen.

Draadloos netwerk is voorzien.

Toegang tot dakterras.